Adrian Tanase, avizat de ASF pentru functia de director general al BVB

Data publicarii: 24-01-2018 | Economie

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a avizat marti numirea lui Adrian Tanase în functia de director general al societatii Bursa de Valori Bucuresti SA, potrivit unui comunicat al ASF.

De asemenea, în sedinta de marti a mai fost avizata numirea lui Dan Viorel Paul în calitate de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania SA; numirea lui Epameinondas Papanikolaou în functia de membru, presedinte al Directoratului, a lui Renato Szilagyi în functia de membru, vicepresedinte al Directoratului si a lui Bodo Jochen Herold în functia de membru al Directoratului la Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance SA; numirea pentru un nou mandat a lui Ion Ionita si a Cristinei Râmbet în calitate de presedinte, respectiv membru al Consiliului de Administratie al societatii German Romanian Assurance SA; numirea lui De Man Bob Carl Valere în functia de administrator al societatii Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare SRL.

Numirea lui Adrian Tanase în functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost a anuntata de Investors Club, într-un comunicat, la sfârsitul lunii noiembrie.

Adrian Tanase îl înlocuieste în functie pe Ludwik Sobolewski, cel care a notificat BVB, în data de 27 octombrie, cu privire la demisia sa din functia de director general al societatii.

Consiliul Bursei a luat la cunostinta de demisia lui Sobolewski pe data de 1 noiembrie, si tot atunci l-a desemnat în functia de director general interimar pe Marius-Alin Barbu.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: