Posta Romana: Vom urmari reducerea timpilor de distributie pentru abonamentele de presa

Data publicarii: 31-01-2018 | Economie

Posta Româna va urmari reducerea timpilor de distributie pentru abonamentele de presa, solutionarea problemelor si reclamatiilor sesizate în unele dintre oficiile Postei, precum si posibilitatea de a comercializa produse de presa, a informat marti compania.

Reprezentantii mai multor publicatii de presa scrisa au avut o prima întâlnire cu conducerea Postei Române, agenda discutiilor centrându-se pe metodele de îmbunatatire a distributiei de presa scrisa în România, prin intermediul retelei controlate de companie, informeaza un comunicat al CNPR.

Conform sursei citate, vânzarea de presa în oficiile postale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al partilor implicate.

"Vânzarea de presa în oficiile postale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al partilor implicate. Partile au fost de acord ca informatia din presa scrisa trebuie sa ajunga la cât mai multi cititori. Posta Româna reprezinta garantia unui suport constant de distributie prin cea mai extinsa retea de subunitati din tara si cel mai mare numar de angajati de front-office din România. Una dintre concluziile întâlnirii este ca parteneriatul dintre publicatiile print si Posta Româna poate fi extins si îmbunatatit. Vom urmari împreuna reducerea timpilor de distributie pentru abonamentele de presa, solutionarea problemelor si reclamatiilor sesizate în unele dintre oficiile Postei si, în acelasi timp, vom explora posibilitatea de a comercializa, în reteaua de oficii disponibile, produse de presa", afirma reprezentantii Companiei Nationale Posta Româna (CNPR).

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: