Salonul International de Automobile Bucuresti revine la Romexpo dupa 11 ani, in perioada 23 martie - 1 aprilie

Data publicarii: 31-01-2018 | Economie

Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, recunoscut de catre Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile (OICA), va avea loc în perioada 23 martie - 1 aprilie, la Centrul Expozitional Romexpo, au anuntat marti organizatorii, într-o conferinta de presa.

De altfel, evenimentul de la Bucuresti, organizat de Romexpo, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie a României si în parteneriat cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), este inclus în calendarul oficial OICA.

Salonul auto revine, astfel, la Romexpo, dupa 11 ani de la editia precedenta, desfasurata în 2007, iar vizitatorii sunt asteptati în noile spatii expozitionale, pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiaza de dotari si facilitati de nivel international, pe o suprafata totala de 27.000 mp.

"SIAB 2018 îsi propune sa acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât sa ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pietei de profil. De la producatori si importatori de autoturisme, autovehicule comerciale usoare, vehicule speciale, autovehicule cu doua sau trei roti, trailere, pâna la componente si accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility si furnizori de servicii auto, toti sunt invitati sa expuna în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergura internationala. Asadar, spectacolul auto se adreseaza atât specialistilor din industrie si profesionistilor de pe piata, cât si publicului larg sau pasionatilor din domeniul auto. Evenimentul va cauta sa integreze toate aspectele mobilitatii, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluarii din marile orase, dar si servicii si furnizori pentru servicii de mobilitate", au precizat organizatorii.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de luni pâna vineri între orele 10:00 - 20:00 si sâmbata - duminica între orele 10:00 si 19:00.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate vor avea acces gratuit în cadrul expozitiei, în timp ce pentru restul categoriilor (adulti si studenti) pretul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei.

În zona va fi disponibila si o parcare de 2.000 de locuri, iar tariful practicat va fi de 3 lei/ora.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: