Blue Air suspenda zborurile pe ruta Timisoara-Iasi-Cluj, din cauza "frictiunilor create de Aeroportul din Timisoara''

Data publicarii: 03-02-2018 | Economie

Operatorul aerian privat Blue Air suspenda zborurile pe ruta Timisoara - Iasi - Cluj începând cu data de 17 februarie 2018, din cauza "frictiunilor create de Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara", a anuntat compania.

"Din cauza frictiunilor create de Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, suntem nevoiti sa va informam asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timisoara - Iasi - Cluj cu efect imediat. Este pacat ca, dupa o lunga colaborare, sa ajungem într-un asemenea punct, dar se pare ca prezenta companiilor românesti pe piata din România deranjeaza din ce în ce mai tare", a scris operatorul pe pagina sa de Facebook.

Operarea zborurilor pe aceasta ruta se suspenda începând cu data de 17 februarie 2018, precizeaza Blue Air.

În ceea ce-i priveste pe pasagerii care si-au achizitionat bilete pentru aceste zboruri, compania da asigurari ca le va oferi "solutii personalizate".

"Regretam situatia întâmpinata. Pentru pasagerii afectati de aceasta situatie, va rugam sa ne oferiti prin intermediul unui mesaj privat codul rezervarii dumneavoastra pentru a va putea oferi solutii personalizate", transmit reprezentantii Blue Air.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: