Bostina si Asociatii estimeaza o cifra de afaceri de 10 mil. euro in 2006

Data publicarii: 18-01-2007
Doar 1% din veniturile realizate de Casa de Avocatura Bostina si Asociatii in anul 2006 provin din contracte cu institutii de stat, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "In curand vom da publicitatii rezultatele financiare finale aferente anului 2006, insa  calculele preliminare arata ca, in ceea ce priveste cifra de afaceri, am depasit pragul de 10 milioane de Euro. Decizia strategica de a ne configura pachete de servicii care sa raspunda cel mai bine cerintelor clientilor din sectorul privat si a nu face din stat un client privilegiat - in conditiile in care era clar ca procesul de privatizare si activitatile conexe se vor incheia la un moment-dat - s-a dovedit a fi corecta" spune avocatul-coordonator, Doru Bostina.

"Strategia pe care am urmat-o in ultimii doi ani s-a axat pe crearea si dezvoltarea unei retele de birouri teritoriale si implementarea unor servicii noi, atractive pentru sectorul privat - in speta, companii internationale care deruleaza proiecte majore in Bucuresti si mai ales in provincie, unde nevoia de servicii de consultanta juridica de calitate se simte si mai acut." adauga Doru Bostina.

Institutiile de stat care au beneficiat de servicii de consultanta juridica din partea avocatilor de la « Bostina si Asociatii » in anul 2006 au fost: Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, AVAS, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerul Mediului precum si cateva autoritati publice locale.

Pornind de la viziunea ca serviciile de consultanta juridica devin din ce in ce mai mult un business si mai putin o profesie liberala, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii va continua si in 2007 politica de extinderea teritoriala, urmand sa dechida alte 4 - 5 birouri in tara; va introduce noi servicii si practici de lucru inovative care vor permite mentinerea unui ritm rapid de dezvoltare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: