Pireaeus Bank va acorda credite de nevoi personale de maxim 20.000 de euro

Data publicarii: 20-01-2007
Piraeus Bank Romania anunta imbunatatirea conditiilor de acordare pentru creditul de nevoi personale, se arata intr-u comunicat de presa remis Banknews.ro. Incepand de luni, 22 ianuarie, plafonul maxim de creditare pentru acest produs creste la 20.000 EUR/ echivalent RON, dublu fata de suma maxima disponibila in prezent de 10.000 EUR/ echivalent RON."Incercam in permanenta sa venim cu imbunatatiri ale produselor, sa anticipam si sa intampinam cele mai actuale nevoi ale pietei. Creditul de nevoi personale este unul dintre produsele noastre locomotiva, motiv pentru care este printre primele care suporta imbunatatiri in mod constant. Marind suma de acordare a acestui imprumut oferim consumatorului un beneficiu net; acesta obtine o suma dubla, in limitele acelorasi conditii de creditare" afirma Catalin Parvu, Director General pentru Retail Banking si Operatiuni.

Creditul de nevoi personale se adreseaza persoanelor care doresc sa obtina bani cash pentru finantarea proiectelor personale, beneficiind de o perioada de creditare de minimum 6 luni si maximum 10 ani, in functie de suma solicitata.

Acest tip de credit se adreseaza tuturor cetatenilor sau rezidentilor romani cu varsta cuprinsa intre 21 si 65 de ani (la terminarea creditului), cu conditia ca suma angajamentelor de plata lunare considerate ca valoare lunara din creditele de consum sa fie mai mica de 30% din venitul lunar net.

DAE, calculata la o durata a creditului de 10 ani este de 12.63%/ an pentru credite in EUR care poarta o dobanda de 10,6%, iar pentru imprumut in lei, tot pe perioada de 10 ani, DAE are valoarea de 14,91% in conditiile unei dobanzi anuale de 12,5%. Creditul se acorda in RON sau Euro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: