CFR Calatori va pune in vanzare bilete pentru calatorii nelimitate in 31 tari

Data publicarii: 23-01-2007
Romanii vor putea achizitiona bilete tip abonament, care permit efectuarea de calatorii nelimitate cu trenul in 31 de tari din Europa, tichetele avand o valabilitate cuprinsa intre cinci zile si 22 de zile, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori. Potrivit comunicatului de presa, nou serviciul international "InterRail 2007" permite efectuarea de calatorii nelimitate in 31 de tari din Europa, urmand sa fie disponibil in perioada 1 aprilie 2007- 31 martie 2008.

Oferta pune la dispozitia calatorilor doua variante, respectiv InterRail Global Pass  si InterRail One Country Pass. Prima varianta are o valabilitate de cinci zile (intr-un interval de zece zile), de zece zile (in interval de 22 de zile) sau 22 de zile ( in interval de o luna de zile). Calatoriile se pot face in Austria, Belgia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Muntenegru, Olanda, Irlanda de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Irlanda, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Suedia,Turcia. De asemenea, tichetele pot fi folosite pe ferryboatul intre Italia si Grecia, exploatat de compania Attica.

InterRail One Country Pass are o valabilitate de trei, patru, sase sau opt zile la alegere dintr-o luna de zile, pentru o singura tara. In aceasta oferta sunt cuprinse Austria, Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Grecia (inclusiv calatoriile cu ferryboatul intre Grecia si Italia exploatat de compania Attica), Ungaria, Irlanda, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia.

"Pentru biletele InterRail One Country exista patru niveluri de preturi, cele mai mici fiind pentru Bulgaria, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Turcia", potrivit comunicatului de presa.

Preturile nu au fost inca stabilite de CFR, dar copiii beneficiaza de o reducere de 50% din tariful de adult, bilete fiind disponibile pentru la clasa I si clasa a II-a. Biletele emise electronic se pot cumpara din 70 puncte de vanzare din reteaua CFR, agentii de voiaj si statii CFR care sunt deschise traficului international.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: