Formezi, vorbesti gratis si afli orice despre Uniunea Europeana

Data publicarii: 29-01-2007
Formezi, vorbesti gratis si afli orice despre Uniunea Europeana, direct de la Bruxelles. Europe Direct functioneaza si in Romania. Poti vorbi cu un operator care vorbeste romana, si care iti va descurca itele Uniunii Europene cu rabdare, se arata in ultimul numar Eu-Ro Newsletter remis BankNews.ro. Spre exemplu poti sa intrebi despre normele pe care trebuie sa le respecti daca ai un coafor sau un cabinet stomatologic. Poti sa pui la incercare miturile despre Uniunea Europeana: se vor inchide toate abatoarele si fabricile de lapte? Nu, iti va raspunde operatorul. Le vom moderniza, astfel incat sa respecte reguli de igiena europene.

Europe Direct a fost lansat in 2000 si face legatura dintre Uniune si cetatenii ei deoarece este cea mai simplu accesibila sursa de informatii. Oricine are acces la un telefon poate pune o intrebare.

Serviciul este oferit de Comisia Europeana in toate limbile Uniunii Europene.

00800 6 7 8 9 10 11 este un numar universal. Il poti forma din orice stat membru al Uniunii si vei ajunge la aceeasi operatori care lucreaza in cladirea Berlaymont de la Bruxelles. Acest numar a fost alocat pentru Europe Direct de catre Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor.

Europe Direct functioneaza si prin email. Accesand http://ec.europa.eu/europedirect vei gasi un formular in care poti adresa intrebarea.

Operatorii Europe Direct pot fi contactati si din state care nu sunt membre UE, dar atunci vei plati convorbirea. Numarul este: +32 2 29 99696.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: