Credex ofera creditul cu 20 de rate fara costuri in reteaua Media Galaxy

Data publicarii: 31-01-2007
CredexLa implinirea unui an de activitate comerciala, Credex ofera, in premiera pentru piata din Romania, creditul cu 20 de rate fara costuri pentru achizitionarea oricaror produse din gama Ariston comercializate in reteaua Media Galaxy, se arata intr-un comunicat de presa remis Banknews.ro. De asemenea, Credex ofera in continuare "Creditul doar cu buletinul", inclusiv pentru produsul aniversar "20 de rate fara costuri". Credex Finantari IFN S.A., avand ca domeniu de activitate finantarea de produse electronice, electrocasnice, IT&C si autoturisme, a fost infiintata in iulie 2005 de catre Altex in parteneriat cu Raiffeisen Bank, care detine 30% din actiuni.

Pana in aprilie 2006, Credex s-a extins in toata reteaua de magazine Media Galaxy, iar in septembrie a incheiat operatiunea de implementare in intreaga retea Altex si Altex Megastore, in prezent desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 114 birouri de creditare. Prin intermediul Credex au fost finantati peste 95.000 de clienti, cu o valoare totala de circa 45.000.000 euro.

La implinirea unui an de activitate comerciala, Credex ofera posibilitatea achizitionarii in 20 de rate fara costuri a oricarui produs din gama Ariston, cum ar fi: peste 20 modele de frigidere si combine frigorifice, peste 20 de modele de masini de spalat, centrale termice, plite, cuptoare, etc. Aceasta oferta este valabila in perioada 1-28 februarie 2007 in toate magazinele din reteaua Media Galaxy, DAE fiind 0% pentru orice perioada de creditare pana la 20 de luni.

Tot din dorinta de a avea cea mai accesibila si competitiva oferta, Credex reduce dobanda cu 3 puncte procentuale la produsul sau de baza, Crediflex, disponibil in retelele Altex si Media Galaxy.

In decursul ultimului an s-au facut investitii importante in sistemul informatic pentru optimizarea procesului de analiza si aprobare a creditelor, astfel incat timpul de raspuns sa fie cat mai scurt. Tot din dorinta de a oferi servicii rapide si eficiente, ratele pot fi platite in orice magazin din reteaua magazinelor Altex, Altex Megastore si Media Galaxy, precum si la oficiile autorizate ale Postei Romane din intreaga tara.

"Pentru anul 2007 ne-am propus sa ne imbogatim portofoliul cu produse care sa raspunda tot mai bine cerintelor clientilor nostri si sa oferim solutii de creditare si altor comercianti din domeniile auto, mobila, servicii medicale, etc." a declarat Mihaela Nicoara - Sales and Marketing Manager la Credex.

Credex Finantari IFN S.A. este o companie de credit de consum creata de Altex, liderul pietei locale de electronice si electrocasnice, in parteneriat cu Raiffeisen Bank. In prezent, creditele sunt acordate prin birourile din 14 magazine Media Galaxy si 100 magazine Altex si Altex Megastore din intreaga tara.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: