OTP Bank a extins la 35 de ani perioada de rambursare a creditului ipotecar

Data publicarii: 31-01-2007
OTP Bank Romania promoveaza creditul ipotecar pentru achizitia de locuinte si terenuri in perioada 1 februarie- 30 aprilie 2007. Special pentru aceasta promotie, OTP Bank Romania a extins perioada maxima de rambursare a creditului ipotecar, in lei, de la 30 de ani la 35 de ani, si de asemenea, pentru  euro si franci elvetieni, de la 25 la 35 de ani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In perioada promotiei, limita maxima de varsta pana la care se poate rambursa creditul creste de la 65 ani la 70 ani.

Creditul ipotecar de la OTP Bank Romania se acorda cu un comision de 2% din suma aprobata si are o dobanda de 5.5% la franci elvetieni, 7.5% la euro si 8.5% la lei. OTP Bank Romania nu percepe nici un comision de retragere numerar pentru sumele provenite din creditul acordat. Asigurarea de viata este obligatorie numai daca titularul creditului depaseste 65 de ani la data rambursarii integrale a creditului.

In plus, pe parcursul celor 3 luni de promotie, orice client care ia un credit ipotecar pentru cumpararea de locuinta/teren de la OTP Bank Romania este inscris automat in tragerile la sorti ale promotiei, in cadrul carora se acorda 12 premii constand in electrocasnice in valoare de 5.000 lei (TVA inclus) fiecare si un autoturism Toyota Avensis in valoare de 18.000 euro (TVA inclus).

Aceste premii se acorda numai in cazul in care creditul ipotecar aprobat a fost folosit de catre clienti in perioada promotiei. Regulamentul promotiei "O rata mica pentru o casa mare" este facut public pe site-ul otpbank.ro , incepand din data de 1 februarie 2007.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: