Egnatia Bank Romania vrea sa deschida cel putin inca zece unitati in acest an

Data publicarii: 02-02-2007
egnatiaEgnatia Bank Romania vrea sa deschida, in acest an, circa zece sucursale noi, pe langa cele opt existente, iar bugetul prevazut de banca oscileaza intre 250 si 300.000 euro pentru fiecare unitate in parte, a declarat, joi, directorul general al bancii, Stylianos Sofianos. "Vrem sa deschidem cel putin inca zece unitati in acest an, in Bucuresti, Sibiu, si Deva, precum si in alte orase mari.Costurile finale si numarul de sucursale pe care le vom deschide vor depinde, insa, de conditiile pe care le vom intalni la fiecare unitate, pentru ca vrem ca sucursalele pe care le deschidem sa aiba o valoare ridicata prin tehnologia incorporata si facilitatile pe care le vom oferi clientilor", a mai spus Stylianos Sofianos.

El a mentionat ca strategia de dezvoltare a bancii prevede ca extinderea Egnatia Bank Romania sa mearga in paralel cu cea a companiei de leasing, Egnatia Leasing Romania.

"Avem o strategie de cross-selling, prin care oferim produse bancare impreuna cu produse de leasing. Vrem, de asemenea, sa mai lansam pana la sfarsitul acestui an si produse de valori mobiliare, de adnministrare a activelor, precum si alte produse legate de bursa de valori", a mai declarat, pentru NewsIn., directorul general al Egnatia Bank Romania.

Strategia Egnatia Bank Romania vizeaza cresterea numarului de sucursale pana la sfarsitul anului pana la 20 de unitati, precum si lansarea de produse noi, atat pentru segmentul de retail, cat si pentru cel corporativ.

Egnatia Bank Romania si-a marit profitul net cu 26% anul trecut, de la 2,95 milioane euro, cat era la finalul lui 2005, la 3,72 milioane euro. Activele bancii, asa cum au fost ele raportate catre banca centrala, s-au dublat de la 103,39 millioane euro la 226,15 milioane euro, inregistrand o crestere cu 119%.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: