Erste Bank ocupa primul loc in topul recomandarilor pentru Austria si Europa Centrala

Data publicarii: 05-02-2007 | International
Erste Bank ocupa primul loc in topul recomandarilor pentru Austria si Europa CentralaEchipa de cercetare a Grupului Erste Bank s-a clasat pe primul loc, atat in Austria, cat si in Europa Centrala, conform  Anuarului de Cercetare pentru Austria si Europa Centrala - 2006 (Austria and Central Europe Research Yearbook 2006), publicat recent de firma independenta specializata in analiza de cercetare "AQ Research", cu sediul in Londra, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Erste Bank Group si-a consolidat succesul obtinut in sondajul anterior, mentinandu-se in continuare in topul clasamentului: echipa de 24 de membri pentru analiza cotei de piata s-a situat pe primul loc pen-tru recomandarile referitoare la cota de piata din Austria, Ungaria si Croatia, pe locul al doilea in Re-publica Ceha si pe locul al treilea in Polonia. In evaluarea generala, care se bazeaza pe cele mai ridi-cate cote ale tuturor institutiilor implicate, Erste Bank s-a clasat pe o pozitie semnificativa de lider pen-tru anul calendaristic 2006.

Celebrul sondaj al AQ Research, efectuat in Austria si patru piete din Europa Centrala, a fost derulat pentru a doua oara anul acesta. Studiul a examinat recomandarile de investitii (Buy/Hold/Sell - Cum-para/Pastreaza/Vinde) formulate de peste 40 de companii de analiza, aplicate unui numar de 159 de business-uri trecute in revista. Acest studiu demonstreaza semnificatia tot mai puternica pe care o are Europa Centrala ca regiune de investitii si dezvoltare.

"Suntem incantati de faptul ca ne-am mentinut pe primul loc", a declarat Fritz Mostböck, Head of Group Research. "Este o realizare remarcabila, care demonstreaza ca modul nostru de abordare in cercetarile derulate pentru acest sector, in intreaga regiune, s-a bucurat de succes. Acest lucru se datoreaza echipelor noastre de experti de la Budapesta, Praga, Varsovia, Viena si Zagreb, datorita carora putem oferi clientilor nostri analize de inalta tinuta, constituind astfel cea mai importanta companie de cercetare din Europa Centrala."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: