Radu Ghețea, devine membru al consiliului de administrație al Libra Bank

Data publicarii: 22-08-2019 | Finante-Banci
Radu Grațian Ghețea, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți bancheri din România, se va alătura în perioada imediat următoare Libra Internet Bank. Acesta va face parte din Consiliul de Administrație al băncii.

“Consider că experiența mea, acumulată în diverse instituții din mediul financiar-bancar, împreună cu spiritul antreprenorial de succes al Libra Internet Bank pot contribui determinant la evoluția rapidă și sigură a băncii, atât în zonele tradiționale unde s-a specializat, cât și în alte arii care urmează a fi explorate în perioada următoare”, a declarat Radu Ghețea.

Radu Ghețea are în spate o carieră de peste 40 de ani în sistemul bancar românesc, fiind deținătorul a numeroase premii și distincții obținute atât pe plan intern cât și internațional. În calitate de lider al unor instituții financiare și bancare importante din România, acesta a obținut rezultate și performanțe remarcabile de-a lungul timpului. Nume de referință în sistemul bancar românesc, Radu Ghețea este doctor în Științe economice și Președinte de onoare al Asociației Române a Băncilor respectiv membru de onoare al Institutului Bancar Român.

“Suntem bucuroși să îi urăm bun venit lui Radu Ghețea, nume de referință pentru mediul bancar românesc. Libra a ajuns la o dimensiune și un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabilă a domnului Ghețea ne va ajuta în mod convingător, în perioada care urmează”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Libra Bank este una dintre cele mai importante instituții financiare din România, instituție care dispune de o rețea de 53 de sucursale deschise în toată țara. Membră a grupului american de investiții New Century Holdings, din care face parte din anul 2003, Libra Internet Banking a reușit de-a lungul timpului să câștige încrederea partenerilor, oferind experiențe bancare complete și eficiente clienților săi.