Domeniile Averești au un nou Country Manager în persoana lui Rareș Florea

Data publicarii: 18-10-2019 | Economie
Domeniile Averești, unul dintre cei mai mari producători de vinuri la nivel local, companie ce dispune de o plantație situată în top 10 al plantațiilor de viță de vie din România, și-a mărit echipa de management cooptându-l în poziția de Country Manager pe Rareș Florea.

Începând cu luna octombrie, Rareș Florea și-a ocupat noul post, aducând totodată un plus de treisprezece ani de experiență profesională în industria de retail, servicii financiare și comerț online. Acesta va superviza activitatea și strategia comercială a Domeniilor Averești din România, coordonând totodată și procesul de extindere în alte țări de pe continentele Europa și Asia.

„Modele de business evoluează rapid în industria de larg consum, iar noua poziție mă responsabilizează și mai mult, fiind vorba de business-ul nostru de familie. Noua funcție aduce cu sine provocări, dar și șansa de valorifica experiența acumulată până acum în transformarea și maturizarea acestui segment de piață, care are un potențial de creștere uriaș. Dintotdeauna am fost adeptul unei culturi antreprenoriale, care pune pe primul loc oamenii și posibilitatea de a gândi și implementa acțiuni clare într-un timp scurt, mentalitate pe care cu siguranță am regasit-o și în cadrul noii echipe”, menționează Rareș Florea.

Rareș Florea este absolvent al Universității București, Facultatea de Administrație Publică, acesta intrând în contact cu mediul de afaceri internațional încă de la primul său loc de muncă. Ascensiunea sa profesională s-a concretizat de-a lungul timpului, Rareș ocupând poziții cheie în cadrul mai multor companii de top precum bancpost, Groupon, PayU sau Vector Watch. Acesta a supervizat relațiile de business cu companiile locale și internaționale. După achiziționarea Vector Watch de către compania americană Fitbit, în anul 2017, Rareș a ocupat poziția de Regional Country Manager CEE fiind responsabil de strategia comercială a companiei în 19 țări din Europa.