Noi soluții de economisire de la TBI Bank cu dobânzi de 4,4% la depozitele cu scadență de 15 luni

Data publicarii: 16-01-2020 | Finante-Banci
TBI Bank a lansat un nou produs destinat clienților care vor să economisească începând cu acest an. Este vorba despre un depozit în lei cu scadență la 15 luni care vine și cu o dobândă extrem de atractivă de 4,4% pe an. De asemenea, începând cu începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat și dobânzile tuturor celorlalte depozite în lei, cu scadențe care variază între 1 și 36 de luni, oferind între 1,6% și 4,4% pe an în funcție de perioada aleasă.

Noul tip de depozit poate fi constituit prin intermediul platformei online de depozite a băncii sau direct, la oricare dintre agențiile din rețeaua proprie. Acesta este accesibil atât clienților care își doresc o experiență rapidă, complet digitală, cât și celor care vor să interacționeze cu personalul băncii pentru a afla detalii față în față prin comunicare directă.

Direcția strategică a TBI Bank este cea de a oferi tutror cliențilro un pachet complet de produse și servicii cu dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei și costuri zero la constituirea și administrarea depozitelor ori pentru retragerea depozitelor în numerar la scadența acestora. Mai mult, TBI oferă și o dobândă de 1% în cazul lichidării anticipate a unui depozit la termen.

“În prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv când vine vorba despre economisire - fie că punem bani deoparte pentru o nouă mașină, pentru o locuință, pentru o vacanță într-un loc exotic sau pentru bătrâneți liniștite. Ca să atingem acest obiectiv trebuie să avem în vedere un orizont de timp potrivit pentru noi și să economisim eficient. Asta înseamnă o dobândă bună care, în cel mai bun caz, să depăşească rata inflației și, foarte important, o soluție de economisire fără costuri ascunse, care ne-ar putea diminua economiile. Pe scurt, dobânzi atractive, flexibilitate și zero costuri ascunse, adică tocmai aspectele care stau la baza produselor noastre”, declară Denis Căciulă, Head of Deposit Management în cadrul TBI Bank.