Deloitte, desemnata firma de consultanta fiscala a anului 2021 in Europa Centrala si de Est de catre International Tax Review

Data publicarii: 16-09-2021 | Afaceri
În cadrul ediție din acest an a premiilor pentru fiscalitate pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), Deloitte a fost desemnată, pentru cel de-al treilea an consecutiv, drept firma de consultanță numărul 1 din Europa Centrală și de Est. premiile au fost acordate de prestigioasa publicație de specialitate, ITR (International Tax Review).

Cu această ocazie, Deloitte a câștigat în total nu mai puțin de 26 de premii, inclusiv firma de consultanță fiscală a anului în regiunea EMEA, premiul întâi pentru inovație în acest domeniu, cel mai bun furnizor de servicii de conformitate și de raportare fiscală respectiv cel mai bun furnizor de servicii fiscale bazate pe tehnologie.

Câștigătorii acestui concurs sunt desemnați pe baza unei ample analize efectuate de jurnaliștii ITR. aceștia pun accent pe complexitatea proiectelor care au fost derulate în ultimul an, pe amploarea lor dar și pe impactul pe care acestea l-au avut asupra clienților ori gradul de inovație utilizat.

„Această nouă recunoaștere primită pentru al treilea an consecutiv demonstrează perseverența cu care echipele Deloitte din regiune, inclusiv cea din România, abordează fiecare provocare în parte și, datorită colaborării multidisciplinare și transnaționale, reușesc să ofere clienților cele mai inovatoare soluții la problemele cu care se confruntă.

Totodată, recunoașterea primită ne inspiră să ne intensificăm eforturile pentru a ne menține la nivelul așteptărilor din ce în ce mai mari din partea clienților noștri, într-un context global tot mai puțin previzibil. Le mulțumesc colegilor din România și celor din rețeaua europeană Deloitte pentru contribuția la această reușită”, a declarat Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice, Deloitte România.

Unul dintre cei mai importanți câștigători ai acestei ediții, Deloitte, este și unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii fiscale din România, companie care oferă clienților un spectru larg de servicii integrate. Pe lângă serviciile tradiționale, echipele de experți ai companiei oferă în același timp și o suită de soluții digitale dezvoltate special pentru clienți precum Smartax, PartnerScan sau D.Tax.

În același timp, ITR sau International Tax Review, este o companie specializată în domeniul fiscal, articolele și analizele publicate de aceasta fiind recunoscute de experți, un reper în domeniu. Publicația transmite știri și informații cu privire la fiscalitate la nivel global, prezentând în același timp analize complexe pe teme legate de taxarea veniturilor, impozitele directe, litigii, taxarea internațională ori prețurile de transfer.