Tailent isi consolideaza echipa de top management cu doi executivi cu experienta internationala ampla

Data publicarii: 23-09-2021 | HR/Cariere
Compania românească de tehnologie cunoscută pentru dezvoltarea de roboți, software inteligent dar și pentru democratizarea accesului la soluții Robotic Prcess Automation, și-a consolidat echipa de top management. Astfel, ca parte integrantă a strategiei companiei de a accelera expansiunea și de a-și intensifica prezența globală, doi noi executivi cu vastă experiență în domeniu s-au alăturat echipei deja existente. Este vorba despre laurent Binetti, care va prelua rolul de Board Advisor for Strategy, respectiv Dragoș Mateescu, care a devenit noul Head of Business Development.

Laurent Binetti vine în echipa Tailent cu un know-how și expertiză amplă în industria IT. acesta se va concentra pe strategia economică a companiei, principalul său scop fiind cel de a consolida poziția acesteia pe harta RPA la nivel mondial dar și de a construi o bază de clienți internațională. Laurent are de asemenea o experiență vastă în gestionarea de linii importante de business cu accent pe canalele de vânzări pentru clienții IMM și corporate în cadrul Tailent. Timp de mai bine de 20 de ani, acesta a făcut parte și din conducerea Dell din regiunea EMEA.

„Este timpul ca tehnologia RPA să devină mai accesibilă. Acum, mai mult ca oricând, economia globală are nevoie de instrumente fiabile și ușor de utilizat în orice business, la un preț corect. Din București, epicentrul RPA din Europa, Tailent își intensifică strategia pentru a revoluționa modul în care oamenii lucrează, asistați de roboți software inteligenți la prețuri accesibile, și mă bucur să fac parte din această misiune”, spune Laurent Binetti, noul Business Advisor for Strategy al Tailent.

Dragoș Mateescu, pe de altă parte, va ocupa funcția de Head of Business Development, poziție din care va exercita un rol major în extinderea companiei prin parteneriate globale și alianțe tehnologice. Acesta se va concentra pe accelerarea prezenței globale a Tailent, valorificând în acest sens vasta sa experiență în gestionarea strategiilor de dezvoltare a afacerilor și vânzărilor în companii precum Dell sau Fujitsu.

„Ecosistemul de parteneri Tailent este esențial pentru a susține clienții să adopte și să extindă tehnologiile RPA, oferind angajaților posibilitatea să se concentreze pe inovație și activități relevante. Întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume trebuie să accelereze digitalizarea afacerii, iar roboții software se dovedesc a fi extrem de valoroși în creșterea eficienței operaționale. Abia acum începem să asistăm la această transformare revoluționară a muncii”, spune Dragoș Mateescu, noul Head of Business Development al Tailent.

„Cu Laurent și Dragoș în echipă, ne accelerăm planurile ajutând companiile să angajeze roboți care să se ocupe de munca plictisitoare a colegilor din echipă. Angajații vor beneficia de suportul tehnologiei RPA pentru a lăsa sarcinile plictisitoare și repetitive pe seama roboților software inteligenți și se vor putea implica în activități mai creative care să le pună mai bine în valoare competențele și expertiza”, spune Mario Popescu, CEO-ul Tailent.