Zeci de mii de dolari, o noapte la unul din cele mai scumpe hoteluri din lume

Data publicarii: 16-02-2007 | Lifestyle
Hotel Martinez din CannesUn sejur la cel mai luxos apartament al hotelului Martinez din Cannes costa peste 220.000 de dolari, noteaza Adevarul. Ce poti sa faci zilele astea cu 37.000 de dolari? Sa-ti cumperi vreo trei masini, sa-ti faci concediile in strainatate mai multi ani la rand sau sa achiti un avans la un apartament modest din Romania. Dar daca banii te dau pur si simplu afara din casa, poti dormi o noapte in cel mai scump apartament de hotel din lume.

Da, o noapte in Penthouse Suite, din hotelul Martinez de la Cannes, costa 37.200 dolari. Dar dupa o astfel de noapte, ai toate sansele sa te trezesti si sa te intrebi daca nu cumva ai ajuns in rai. Cine sta in astfel de hoteluri? Desi cei 500 de oameni foarte bogati din lista Forbes ar putea spune ca 37.000 de dolari sunt de fapt maruntis, se pare ca nu ei sunt clientela uzuala a acestor apartamente de lux. In schimb, celebritatile din lumea filmului, starurile pop, seicii sau dictatorii nu se sperie de facturile de multe mii sau zeci de mii de euro.

Brad Pitt a dus-o pe fosta sa sotie, Jennifer Aniston, la African Saphire Villa, in 2005, probabil ca sa incerce sa-si repare casnicia in pericol de destramare. Chiar daca acolo, o noapte costa peste 11.000 de dolari, luxul n-a putut face minuni in cazul lor.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: