ProCredit Bank ofera 7.75 % dobanda pentru depozitele la termen in lei pe 12 luni

Data publicarii: 19-02-2007 | Finante-Banci
In perioada 15 februarie - 15 martie, ProCredit Bank ofera clientilor o dobanda de primavara pentru depozitul clasic la termen pe o perioada de 12 luni. Campania derulata de banca se adreseaza atat clientilor existenti, cat si celor potentiali. In cadrul acestei campanii, orice client care isi deschide un depozit clasic la termen in lei pe o perioada de 12 luni, primeste o dobanda de 7.75%, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Dobanzile pentru depozitele la termen pe care banca le ofera sunt dobanzi fixe.

Campania de Primavara se deruleaza in toate cele 29 de locatii ProCredit Bank din 16 orase: Bucuresti (9), Cluj (3), Brasov (2), Constanta (2), Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Tirgu Mures, Suceava, Dabuleni, Ramnicu Valcea si Alexandria.

"Prin aceasta campanie, ne dorim sa incurajam populatia sa economiseasca pe termen lung si sa aratam clientilor ca economisirea pe termen lung este avantajoasa si sigura. In plus fata de valoarea dobanzii, toate Depozitele Clasice la Termen de la ProCredit Bank beneficiaza de dobanzi fixe, fapt ce garanteaza clientului ca isi va pastra dobanda pe toata durata constituirii depozitului, fara a fi afectat de modificari ulterioare. Consideram ca toate acestea sunt premise pentru populatie de a aloca o parte a economiilor sale catre un produs de economisire pe termen lung. " - a declarat Ilinca Rosetti - Director Executiv Retail, ProCredit Bank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: