Golden Tulip Hospitality va deschide in 2007 cel putin patru hoteluri in Romania

Data publicarii: 21-02-2007 | Turism
Golden Tulip Hospitality intentioneaza sa deschida, in 2007, cel putin patru hoteluri sub marca Golden Tulip, pe langa recenta deschidere a hotelului Tulip Inn Sunny Hill, dn Cluj-Napoca, a declarat, miercuri directorul pentru Romania, Bulgaria si Moldova al companiei, Paul Marasoiu. "Daca lucrarile de constructie vor merge bine, potrivit planificarilor, speram sa mai deschidem, anul acesta, cel putin patru noi hoteluri in Romania. Printre locatiile vizate de noi se afla zonele Brasov si Sibiu", a adaugat Marasoiu.

Grupul Golden Tulip Hospitality a semnat un acord de franciza, pentru deschiderea hotelului Tulip Inn Sunny Hill, in Cluj-Napoca, a informat, miercuri, traveldailynews.com. Acest acord va fi aplicat incepand cu 1 aprilie 2007. Hotelul Tulip Inn Sunny Hill este primul hotel din brandul Tulip Inn care se va deshide in afara capitalei Romaniei, in orasul transilvanean Cluj Napoca, care beneficiaza de una dintre cele mai mari rate de crestere economica din tara.

Noul hotel s-a deschis din luna decembrie, sub numele de Sunny Hill, dupa o investitie de aproximativ cinci milioane de euro. In viitorul apropiat, hotelul se va extinde prin adaugarea unei noi cladiri, care va majora cu 50 de locuri capacitatea de cazare a hotelului, in aces caz investitia fiind de 3,9 milioane dolari.

Pentru atribuirea francizei, lantul Golden Tulip tine cont de o serie de criterii, cum ar fi aceea ca hotelul sa aiba minimum 70 de camere, sa aiba standarde de 4/3 stele si sa aiba servicii la standarde europene. De asemenea, o alta cerinta este ca hotelul sa includa o sala de conferinta.

In Europa de est, portofoliul Golden Tulip este alcatuit din 11 hoteluri, care, impreuna, au peste 1.350 de camere. Cinci dintre aceste hoteluri functioneaza in Romania, doua in Cehia si cate unul in Bulgaria, Ungaria si Croatia si Armenia. Portofoliul total al Golden Tulip Hospitality Group insumeaza peste 47.000 camere, in circa 500 hoteluri din 47 tari. Grupul hotelier este prezent in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia-Pacific si Americi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: