BT Leasing majoreaza un credit de la Piraeus Bank, de la trei la cinci milioane euro

Data publicarii: 24-02-2007 | Finante-Banci
BT Leasing IFN SA este parte a grupului financiar Banca TransilvaniaActionarii societatii BT Leasing IFN SA au decis majorarea de la trei la cinci milioane euro, a unui credit contractat de societate la Piraeus Bank, pentru finantarea contractelor de leasing si cumpararea de vehicule noi, a anuntat, vineri, Monitorul Oficial. Potrivit deciziei actionarilor societatii, creditul contractat de la Piraeus Bank va fi garantat cu bunurile oferite in leasing de societate, cu drepturile de creanta rezultate din contractele de leasing, prin cesiunea asigurarilor facultative auto aferente vehiculelor oferite in leasing de societate, precum si prin emiterea de bilete la ordin.

BT Leasing IFN SA este parte a grupului financiar Banca Transilvania, cu sediul in Cluj-Napoca si care a fost infiintat in anul 2003. Grupul cuprinde companii care isi desfasoara activitatea in diverse domenii de activitate: bancar, asigurari, leasing, tranzactii mobiliare, finantarea consumatorilor, factoring si administrarea afacerilor.

In 2005, societatea a inregistrat, in 2005, un profit de 1,16 milioane euro, la o cifra de afaceri de 14,1 milioane euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: