Pensionarii isi pot primi drepturile intr-un cont curent cu card atasat de la BRD

Data publicarii: 06-03-2007 | Finante-Banci

Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale si BRD - Groupe Societe Generale au semnat o conventie pe baza careia pensionarii din Romania isi pot primi drepturile banesti direct intr-un cont curent cu card atasat la oricare dintre unitatile bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In cadrul acestei oferte, clientii beneficiaza, fara costuri, de deschiderea contului curent, eliberarea extrasului lunar de cont, retrageri gratuite de numerar de la ATM sau POS, plati la comercianti de pe teritoriul Romaniei sau din strainatate, emiterea si reinnoirea cardului.

Tot gratuit, clientii pensionari isi pot plati facturile la POS prin serviciul Simplis Debit, pot avea acces la serviciul de mobile banking Mobilis si la plata prin cele peste 1000 de ATM-uri a facturilor Orange, Romtelecom sau Vodafone, precum si plata facturilor la alte utilitati (curent electric, gaz metan), ca si la prelevarea automata din cont a ratelor la creditele contractate la BRD.

Pensionarilor posesori de carduri Maestro emise de BRD le este pusa la dispozitie gratuit si lista ultimelor zece operatiuni efectuate la ATM.

Suplimentar, BRD ofera posibilitatea consultarii telefonice - printr-un apel gratuit la numarul 0800.803.803 - a soldului contului si a efectuarii de transferuri in alt cont deschis la BRD.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: