15 euro pe luna: Internet de banda larga si convorbiri in reteaua Romtelecom

Data publicarii: 07-03-2007 | IT&C

Romtelecom ofera incepand din aceasta luna, Internet de mare viteza, cu abonamente incepand de la 10 Euro pe luna, fara TVA. Clientii care isi iau ClickNet Express de la Romtelecom beneficiaza de reducere la abonament de pana la 30%, pe viata, economisind astfel cel putin 5 Euro lunar. In plus, pentru produsul cu viteza de download de 512 Kbps clientii pot beneficia gratuit, de modemul ADSL AST 330 USB pentru contractele semnate pe trei ani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Din aceasta luna, Romtelecom lanseaza noi pachete de voce si Internet de banda larga prin tehnologia ADSL, care furnizeaza viteze de download de pana la 4 Mbps. Aceste pachete se adauga la abonamentul de baza pentru linia telefonica.

Pachetele includ minute nationale nelimitate in retea, de luni pana vineri, intre 6 seara si 8 dimineata, si pe intreg parcursul zilei pe durata weekendurilor si a sarbatorilor legale. Abonamentul lunar pentru cel mai accesibil pachet incepe de la 15 euro pe luna, pentru contractele incheiate pana la data de 31 mai 2007, data pana la care Romtelecom ofera reduceri promotionale.

INTERNET Abonament lunar ABONAMENT LUNAR - VALOARE REDUSA Beneficiu client/luna VOCE
Clicknet Express 512 Kbps minute nelimitate 20 euro 15 Euro 5 euro NELIMITAT*
Clicknet Express 1 Mbps minute nelimitate 23 euro 18 Euro 5 euro
Clicknet Express 1,5 Mbps minute nelimitate 28 euro 21,5 Euro 6,5 euro
Clicknet Express 2,5 Mbps minute nelimitate 37,5 euro 28,5 Euro 9 euro
Clicknet Express 4 Mbps minute nelimitate 81,5 euro 61,5 Euro 20 euro

* Oferta valabila pentru convorbirile efectuate in reteaua Romtelecom, locale sau interjudetene, de luni pana vineri, intre 6 seara si 8 dimineata, si pe intreg parcursul zilei pe durata weekendurilor si a sarbatorilor legale.

Odata cu conexiunea de Internet, clientul Romtelecom primeste si o casuta de e-mail cu capacitate de la 100 MB, spatiu site web cu o capacitate incepand de la 30 MB, in functie de serviciul contractat, si un cont FTP pentru site-ul web.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: