Un apartament de 3 camere in Egipt costa cat o garsoniera mai mare in Bucuresti

Data publicarii: 12-03-2007 | Imobiliare

Investitorii straini au dreptul legal de a detine o proprietate imobiliara sau un teren in Egipt, dar din pacate una dintre probleme o constituie faptul ca se estimeaza ca doar 10 la suta dintre proprietatile din Egipt sunt inregistrate oficial, ceea ce ar putea crea dificultati potentialilor cumparatori. Daca totusi va incumetati, veti vedea ca oferta este generoasa.

De exemplu, inchirierea unei vile cu 5 apartamente, cu o suprafata totala de 500 mp, costa 3.500 dolari pe luna. Imobilul are 5 bai, o bucatarie, este dotat cu aer conditionat si apartament matrimonial. Finisajele sunt de "extra superlux", iar podeaua este din marmura. Vila poate fi vizionata pe internet, fiind disponibile o serie de fotografii.

Oamenii de afaceri interesati pot cumpara un hotel cu nu mai putin de 96 de camere, situat pe o plaja privata. Pretul este intre 6,5 milioane si 6,75 milioane dolari, negociabil. In prezent, sunt in operare jumatate dintre camere, 5 restaurante si baruri, o piscina mare, magazine, un centru de scufundari, precum si plaja cu nisip fin. Pe langa hotel, in pret intra si un teren de 20.000 mp, ce poate fi utilizat pentru amenajarea unei parcari si pentru plaja.

In Hurghada - o faimoasa statiune turistica la Marea Rosie - un apartament cu 3 camere, de 100 mp, are un pret negociabil de 33.000-35.000 dolari, fiind mobilat complet si dotat cu televiziune prin satelit si aer conditionat. Acesta este situat la 5 minute de centrul orasului si foarte aproape de aeroportul international Hurghada. Imobilul a fost construit in 2002.

Cei interesati sa cumpere un apartament de "superlux", complet mobilat, in Cairo, pot achizitiona unul cu circa 37.800 euro. Acesta, cu o suprafata de 65 mp, este situat in imediata apropiere a universitatii franceze din capitala Egiptului, la mai putin de 20 de minute de aeroport. Apartamentul are doua dormitoare, o baie si o bucatarie complet utilata, inclusiv cu spoturi luminoase. TV Satelit, masina automata de spalat, frigider, cuptor cu microunde, aer conditionat, chiar si aspirator, parcare pazita 24 ore din 24 sunt alte facilitati incluse.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: