GECAD ePayment a fost desemnat cel mai bun integrator al anului 2006

Data publicarii: 16-03-2007 | IT&C

Gala premiilor IT & C ale Romaniei organizata de Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor a desemnat aseara GECAD ePayment drept cel mai bun integrator al anului 2006, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Nominalizarea solutiei dezvoltate de GECAD ePayment pentru aceasta categorie este o recunoastere a rezultatelor companiei in formarea industriei romanesti de comert electronic, considera reprezentantii companiei.

In 2006 ePayment a reusit sa cristalizeze intr-o directie comuna factori decisivi in evolutia acestei piete; parteneriatul strategic incheiat cu BRD Societe Generale precum si atragerea companiilor mari sa isi extinda activitatea comerciala in mediul Internet au determinat in cea de-a doua jumatate a anului o crestere de 330% a volumelor tranzactionate online prin card.

Proiectele mari dezvoltate in 2006 pentru companii precum Orange sau Blue Air au demonstrat de asemenea capacitatea solutiei ePayment® de integrare in sistemele IT si financiar-contabile complexe ale companiilor cu portofolii largi de clienti.

"Ne bucuram de impactul pe care GECAD ePayment il are in formarea unei piete care in viitor va schimba probabil mediul de afaceri in Romania. Le multumim clientilor pentru increderea acordata unui produs integral romanesc, pentru deschiderea si promovarea platilor online prin card. O mare parte din succesul nostru se datoreaza de asemenea presei romanesti care a inteles potentialul de dezvoltare a industriei de comert electronic si a contribuit la popularizarea beneficiilor acesteia" spune Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

Solutia ePayment® a fost lansata in 2004, este o solutie proprietara GECAD ePayment si integreaza toate elementele necesare derularii unei afaceri comerciale online de succes. Alaturi de modulul central de procesare securizata a platilor online prin card, ePayment® ofera un set actualizat permanent de instrumente de marketing si vanzari, consultanta de business, asistenta dedicata pentru implementare si suport 24/7 pentru clientii finali in probleme legate de plati online.

GECAD ePayment detine o cota de piata de 86% pentru trimestrul patru 2006, nivel exprimat dupa raportarea volumului tranzactionat prin solutia ePayment® la volumul total al platilor online prin card procesate in Romania in sistem 3-D Secure.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: