Raiffeisen Banca pentru Locuinte isi face birouri mobile in perioada Sarbatorilor de Paste

Data publicarii: 26-03-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) inaugureaza in perioada Sarbatorilor de Paste birouri mobile de consiliere in principalele centre comerciale din Bucuresti si din tara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prin aceasta campanie, banca intentioneaza sa consilieze suplimentar si sa ofere cat mai multe informatii clientilor actuali si potentiali despre cum pot sa-si maximizeze randamentul (castigurile) incheind un contract de economisire-creditare.

Una dintre directiile acestei campanii o constituie inaugurarea a aproximativ 20 de birouri de consiliere mobile in principalele retele de retail din tara (supermarketuri, mall-uri, centre comerciale).

Toti cei care vor incheia contracte de economisire - creditare cu RBL pana pe data de 7 aprilie, vor avea posibilitatea sa castige cadouri constand in produse promotionale si aparate electrocasnice.

"Filozofia distribuirii produsului nostru este de a ne duce noi la client, de a merge in intampinarea dorintelor clientilor nostri. Ca urmare, am lansat Campania de Primavara si am deschis sucursale mobile in cele mai importante orase din tara cu scopul de a le oferi potentialilor/actualilor clientii atat consiliere suplimentara in ceea ce priveste contractul de economisire - creditare. Experienta de pana acum ne-a aratat ca aceasta filosofie de a ne apropia de client este bine primita de catre consumatorii de produse financiare din Romania"  a declarat  Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: