Studentii, asteptati de ''angajatori de top'' la targul organizat in 13-14 aprilie

Data publicarii: 28-03-2007 | HR/Cariere

Studentii si tinerii absolventi vor avea posibilitatea sa se angajeze la firme-lider in domeniile lor de activitate, in perioada 13-14 aprilie, la cea de-a doua editie a targului de locuri de munca "Angajatori de top", organizat la Sala Palatului.

Potrivit unui comunicat al firmei organizatoare peste o suta de companii-lider in domeniul lor de activitate (telecomunicatii, domeniul bancar, farmaceutic, auto) vor oferi peste 2.000 de locuri de munca la cea de-a doua editie a targului "Angajatori de top", care se va desfasura in perioada 13-14 aprilie, la Sala Palatului. Locurile de munca oferite de companiile participante se adreseaza atat studentilor, cat mai ales tinerilor profesionisti, cu o experienta de cel mult cinci ani. Targul se adreseaza atat bucurestenilor, cat si persoanelor din provincie care vor un loc de munca intr-o companie multinationala.

In cadrul targului, 25 dintre companiile participante isi vor face cate o prezentare care va oferi o perspectiva asupra activitatii companiei si a oportunitatilor de dezvoltare a carierei, pasii care trebuie urmati in procesul de selectie. Fiecare zi se va incheia cu un workshop de cariera, sustinut de specialisti in resurse umane.

La prima editie a targului, care s-a desfasurat in toamna, au participat 75 de companii care au oferit o mie de locruri de munca, pentru jumatate dintre acestea gasindu-se forta de munca, atat din randul studentilor din ani terminali cat si din randul tinerilor absolventi cu o minima experienta.

NewsIn