Romanii, atrasi la Targul de Turism cu promisiunea unor vacante gratuite

Data publicarii: 28-03-2007 | Turism

Organizatorii Targului de Turism ce se va desfasura in Bucuresti intre 29 martie si 1 aprilie incearca sa atraga cit mai multi vizitatori, cu tombole care pun in joc excursii in Grecia, Egipt, Bulgaria, Tunisia sau in statiuni turistice romanesti.

La targ vor participa peste 300 de firme din 20 de tari. Vizitatorii vor participa, pe baza biletului de intrare, la o tombola cu premii cum ar fi sejururi gratuite in statiuni din tara si strainatate sau cursuri de calificare in meseria de agent turism-ghid turism.

Targul de Turism al Romaniei este structurat pe trei sectiuni: sectiunea comerciala - pavilioanele 13-14-15-18 (agentii de turism si turoperatori), sectiunea turism intern -pavilionul 16 (hoteluri, pensiuni, turism balnear, turism rural, institutii de turism din Romania) si Sectiunea internationala -pavilionul 17 (participari oficiale, colective si individuale din strainatate).

In premiera, Targul de Turism al Romaniei se va desfasura, in paralel, cu Targul International de Bunuri de Larg Consum - TIBCO si cu Expo Sport si Agrement, in pavilioanele 1, 12, 21, 26 si 28 si platformele 1, 17 si 18.

NewsIn