Peste 30 de companii imobiliare isi prezinta oferta la Targul de Case Sphera

Data publicarii: 28-03-2007 | Imobiliare

Cea de-a III editie a Targului de Case Sphera "Modele de case, pentru acasa" ofera publicului cele mai noi proiecte de case, terenuri, vile si apartamente noi in cartiere sau ansambluri rezidentiale, atat in Bucuresti, cat si in tara, sustine Tina Trifan, director general Sphera Building.

Evenimentul va avea loc in perioada 12-15 aprilie 2007 in perimetrul complexului expozitional Sphera Building Center si aduce in atentia publicului larg oferte imobiliare atractive din partea a peste 30 de companii din acest sector, de la dezvoltatori si promoteri de proiecte imobiliare (case, apartamente si vile) pana la constructori de case.

Ofertele targului de case vor fi prezentate intr-un spatiu expozitional de 600 metri patrati, iar vizitatorii vor beneficia in plus si de oferta permanenta de produse si servicii din cadrul complexului Sphera Building.

In plus, pe intreaga perioada a Targului de Case, vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige premii in valoare de peste 3.000 de euro constand in obiecte pentru casa. Marele premiu va consta in mobilier de bucatarie in valoare de 1.500 Euro. De asemenea, vizitatorii vor mai putea castiga gresie, faianta si obiecte sanitare. Din programul evenimentului vor face parte si o serie de dezbateri pe teme imobiliare la care sunt asteptati specialistii, dar si publicul larg. Accesul publicului la targ va fi gratuit in perioada 12 - 15 aprilie, de joi pana duminica de la 10 la 19.

NewsIn