Arhiva » Septembrie 2019 » 19 Septembrie 2019

Toate stirile publicate in data de 19 Septembrie 2019 | 3 de inregistrari

  • România are procentul cel mai mare de proprietari de locuințe din Europa

    De mulți ani, România este statul care se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de proprietari de locuințe. Potrivit ultimelor statistici Eurostat, peste 96% dintre români dețin imobilele în care locuiesc, un procent semnificativ mai mare decât media de 30% de persoane care stau în chirie la nivelul UE. Pe ultimul loc în aceste statistici se clasifică Suedia, cu un număr de 65% de proprietari.

  • Sondaj PwC: angajații se simt amenințați de automatizare și își doresc să învețe noi abilități digitale

    Potrivit unui sondaj realizat de către cei de la PwC, mai mult de jumătate dintre angajații de la nivel global se simt amenințați de automatizare și sunt aproape siguri că piața muncii se va schimba semnificativ în perioada imediat următoare ca urmare a acesteia. Ei cred că multe joburi se vor schimba sau vor dispărea în următorii zece ani, considerând în același timp că angajatorii actuali ar trebui să îi ajute să dobândească noi abilități digitale.

  • PwC: România este fruntașă în Europa la neîncasarea TVA pentru al cincilea an consecutiv

    Potrivit ultimelor date furnizate de către cei de la PwC, deficitul de încasare al TVA din România a ajuns la 36%, cifră ce plasează țara noastră pe un loc fruntaș din acest punt de vedere într-un clasament publicat de Comisia Europeană pe 5 septembrie 2019.