Bonusuri la bonusuri pentru Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Data publicarii: 12-05-2007 | Finante-Banci

Incepand cu luna mai Credit Europe Bank ofera posesorilor de CardAvantaj noi beneficii prin intermediul bonusului. Astfel, pentru  fiecare tranzactie comerciala, efectuata la orice comerciant din Romania care accepta ca mijloc de plata cardurile MasterCard, detinatorii de CardAvantaj vor primi inca un bonus de 0,3% din valoarea tranzactiei, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Mai mult, detinatorii de CardAvantaj vor primi bonus chiar si cand folosesc bonusul. Valoarea bonusurilor acordate in urma tranzactiilor comerciale se cumuleaza in contul de bonus (separat de limita de credit)  si poate fi utilizata ulterior numai pentru noi tranzactii in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank.

"CardAvantaj este in primul rand un card special creat pentru cumparaturi, de aceea am dorit sa oferim clientilor nostri care il utilizeaza in mod frecvent, posibilitatea de a castiga si mai multe bonusuri, nu doar pentru tranzactiile efectuate in reteaua de comercianti parteneri Credit Europe Bank ci si la orice comerciant din Romania care accepta cardurile MasterCard" spune Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj este singurul card de credit emis sub sigla MasterCard prin intermediul caruia detinatorii sai, pe langa avantajul bine cunoscut de cumparaturi cu plata in rate si 0% dobanda, primesc bonus la fiecare tranzactie efectuata in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

Prin aceasta campanie, banca ofera detinatorilor de CardAvantaj si un super bonus de 5% pentru prima tranzactie efectuata de acestia in sistemul de rate in perioada 5 mai - 31 decembrie 2007.

In acest moment Credit Europe Bank (Romania) S.A. detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, o retea de 75 de ATM-uri, peste 4,700 POS-uri si 76 de sucursale.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: