Activele Libra Bank au crescut cu 39% in ultimul an

Data publicarii: 18-05-2007 | Finante-Banci

Libra Bank detinea la finalul primului trimestru al acestui an active in valoare de 556,38 milioane lei (165,8 milioane euro), in crestere cu 39% fata de aceeasi perioada a anului trecut, au declarat reprezentantii bancii. La sfarsitul lunii martie 2006, valoarea activelor bancii era de 397,7 milioane lei (112,95 milioane euro).

"In 2007, Libra Bank va continua sa se orienteze catre segmentul profesiilor liberale. De asemenea, va incerca sa identifice nevoile specifice segmentelor de nisa pentru a le oferi cele mai bune solutii de finantare. In paralel, Libra Bank  dezvolta segmentul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), pentru care a conceput solutii financiare adecvate", a spus un oficial al Libra Bank.

Pentru dezvoltarea afacerilor, Libra Bank mizeaza pe suportul financiar al actionarilor, dar si pe cel al fondului american de investitii New Century Holdings (NCH). Alaturi de finantarea prin capitalul social al actionarilor, banca se auto-finanteaza si prin resursele care provin din activitatea sa zilnica, au mai spus reprezentantii bancii.

La sfarsitul anului 2006, Libra Bank detinea active de 506,5 milioane lei (149,8 milioane euro) si controla 0,29% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: