Verdict CNA: Romtelecom face publicitate inselatoare

Data publicarii: 12-06-2007 | Media

Cea mai recenta creatie a agentiei ce se ocupa de imaginea Romtelecom a fost scoasa de pe posturile de televiziune. Comisia Nationala a Audiovizualului (CNA) a oprit de la difuzare spotul pentru noile oferte de telefonie ale Romtelecom intrucat dezinformeaza publicul, inscriindu-se in ceea ce specialistii in marketing numesc "publicitate inselatoare. "La Romtelecom, se spune ca vorbesti nelimitat, numai ca trebuie sa ai minute incluse! Publicul nu este informat corect", a declarat Attila Gasparik, vicepresedintele CNA. Inserturile din presa scrisa vor trebui analizate de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului.

Comisia Nationala a Audiovizualului a luat o decizie ce elimina de pe posturile de televiziune cea mai noua reclama a companiei Romtelecom.

Oprirea de la difuzare de catre CNA a spotului pentru noile oferte de telefonie ale Romtelecom este motivata prin faptul ca dezinformeaza publicul, inscriindu-se in ceea ce specialistii in marketing numesc "publicitate inselatoare".

"La Romtelecom, se spune ca vorbesti nelimitat, numai ca trebuie sa ai minute incluse! Publicul nu este informat corect," a declarat Attila Gasparik, vicepresedintele CNA.

Integral in Curentul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: