Porsche Mobility relanseaza leasingul operational

Data publicarii: 12-06-2007 | Finante-Banci

Porsche Mobility, parte a Grupului Financiar Porsche, anunta relansarea leasingului operational, incepand cu aceasta luna, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul se adreseaza in exclusivitate companiilor, principalul avantaj fiind deductibilitatea intregii valori de inchiriere. In plus, leasingul operational poate fi completat de un contract de management de flote.

"Leasingul operational a suferit niste modificari structurale ca rezultat al recentelor modificari legislative si fiscale in materie de leasing in Romania. Am realizat un produs mai flexibil si mai simplu pentru a dezvolta sectorul managementului de flote si pentru a raspunde asteptarilor marilor companii in special, care isi doreau un produs de leasing convenabil", spune Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group. 

Obiectivul acestui produs este de a oferi clientilor o solutie financiara completa pentru achizitionarea unei masini de la Importatorul Porsche Romania. Leasingul operational este oferit doar pentru autovehicule noi. Contractul se incheie pe o perioada fixa de 42 de luni, cu avans zero si o singura plata lunara. Obiectul in leasing este asigurat CASCO pe intreaga perioada a contractului, costul asigurarii fiind inclus in chiria lunara. Un avantaj semnificativ este ca taxa de administrare este singura taxa platita la incheierea unui contract.

Porsche Mobility a fost lansat in 2006 pentru a completa gama de servicii financiare ale Porsche cu management de flote, leasing operational si inchirieri de masini.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: