Banca Transilvania a ajuns la 1 milion de carduri emise

Data publicarii: 28-06-2007 | Finante-Banci

Banca Transilvania a atins cifra de 1 milion de carduri emise, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cu un portofoliu de 11 produse alternative care permit tranzactii la comercianti si retrageri de numerar, banca se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. In oferta Bancii Transilvania se regasesc carduri de debit, de credit, precum si co-branded tocmai pentru a raspunde astfel unei piete extrem de segmentate, cu cerinte specifice.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: "Am ajuns la acest rezultat datorita faptului ca am incercat, de fiecare data, sa fim cu un pas inaintea pietei. Suntem promotori in ceea ce priveste introducerea in Romania a cardurilor Visa co-branded si - la inceputul acestui an - a cardurilor de credit Visa Platinum. De la produse dedicate oamenilor de afaceri si pana la cele pentru studenti ne-am gandit la fiecare client al nostru - actual sau potential".

Banca este prezenta in toata tara, prin cele 383 de locatii, 586 de bancomate si peste 6.000 de POS-uri.

"In doi ani ne-am dublat portofoliul de carduri, concentrandu-ne foarte mult atat pe atragerea de noi clienti, dar si pe activarea celor existenti, prin campanii sustinute pentru fiecare produs de acest gen din oferta noastra" afirma Gabriela Nistor, Director Retail Banking.

"Ne-am indeplinit acest obiectiv stabilit pentru prima jumatate a acestui an, de a avea 1 milion de carduri emise si, totodata, 10% din piata. Eforturile noastre nu se vor opri aici pentru ca avem si alte planuri pentru consolidarea acestei pozitii " precizeaza Robert C. Rekkers.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: