Cititorii BankNews.ro solicita ajutorul bancherilor

Data publicarii: 18-02-2008 | Finante-Banci

"In data de 01.02.2008 am incheiat un contract de refinantare cu Piraeus Bank", scrie un cititor BankNews.ro din Targu Jiu, care contractase initial un credit de la BRD Finance.

"Aceasta refinantare prevede achitarea creditului la BRD Finance pe care l-am contractat in data de 10.08.2007 constand in produse electrocasnice in valoare de 4300 RON. BRD Finance refuza refinantarea pe motiv ca nu are cod IBAN si accepta numai plata in numerar. Piraeus Bank Targu Jiu a ajuns in imposibilitatea de a-mi face plata prin transfer bancar neavand adresa si datele contului respectiv, eu ramanand in ipostaza de a nu beneficia de restul sumei care imi revine. Va rog din suflet sa ma ajutati sa ies din acest cerc vicios", scrie cititorul BankNews.ro care nu stie cum sa rezolve aceasta problema.

BankNews.ro ii invita pe bancherii care doresc sa-l ajute pe clientul celor doua institutii financiare sa iasa din "incurcatura" in care se afla sa-i ofere sfaturi, solutii sau indrumarea necesara fie prin e-mail, pe adresa , fie adaugand un comentariu la acest articol.

Comentariile transmise prin e-mail pot fi publicate pe site-ul BankNews.ro. Numele si adresa de e-mail ale expeditorului sunt confidentiale.

Redactia BankNews.ro