Serviciul BlueBox de la Romtelecom asigura securitatea retelelor IT

Data publicarii: 19-05-2008 | IT&C

Incepand cu luna mai, Romtelecom pune la dispozitia clientilor sai companii un serviciu de securitate IT pentru retelele de date, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Serviciul BlueBox consta intr-un router care va detecta incercarile externe de patrundere in reteaua clientului, un software de tip firewall, precum si un filtru URL cu o configuratie personalizata in functie de nevoile clientilor. Serviciul se adreseaza companiilor mici si mijlocii.

"Externalizarea serviciilor a devenit deja o necesitate pentru companiile care doresc sa-si optimizeze costurile si sa-si mentina un nivel bun de competitivitate. Aceasta este o tendinta care estimam ca se va accentua in viitor. De aceea lansam acum serviciul BlueBox, care poate asigura securitatea retelei clientilor nostri pentru un pret competitiv," spune George Makowski, director executiv comerical, segment business.

Pretul abonamentului serviciului BlueBox este de 25 de euro pe luna, iar taxa de activare a serviciului este gratuita pentru clientii care beneficiaza deja de conectivitate Romtelecom la Internet. Preturile nu includ TVA.

Redactia BankNews.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: