Prima asigurare pentru telefoane mobile

Data publicarii: 04-12-2008 | IT&C

Pentru 7 lei pe luna, clientii magazinelor Say, partener Orange, isi vor putea recupera telefonul daca acesta este furat. Lantul de magazine furnizor de produse si servicii de telefonie mobila Say, partener Orange, a lansat prima asigurare in caz de furt pentru telefoane din Romania. Polita este emisa de asiguratorul AIG Romania si poate fi incheiata exclusiv prin intermediul retelelor de magazine Say si Turbo.
 
"Pentru numai 7 lei pe luna, clientul are avantajul ca telefonul sau sa fie asigurat impotriva cazurilor de furt sau de talharie. Asigurarea se poate face doar pentru terminalele cumparate din magazinele Say", ne-au declarat reprezentantii firmei MCS Communications, detinatorul marcii Say.

In cazul furtului telefonului, AIG il va despagubi pe asigurat, inlocuindu-i terminalul mobil care i-a fost furat cu unul de acelasi tip. Daca acelasi model de telefon nu mai este disponibil, acesta poate fi inlocuit cu un alt terminal mobil.

Conditia este ca acesta din urma sa aiba aceleasi performante si functionalitati ca telefonul mobil asigurat, iar valoarea acestuia sa nu o depaseasca pe cea initiala a dispozitivului mobil asigurat.

Integral in Evenimentul Zilei