Pentru Joe Biden, internetul merge cu fise si uneori suna ocupat

Data publicarii: 27-02-2009 | Diverse

Vice-presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, celebru atat datorita functiei detinute, cat si pentru nenumaratele gafe facute in timpul aparitiilor publice, si-a completat palmaresul cu inca una, de data aceasta nu cu referire la politica, ci la tehnologie.

In timpul unui interviu acordat televiziunii americane CBS, Biden i-a raspuns jurnalistei ca se pot obtine mai multe informatii despre noul pachet de ajutor economic de pe site-ul guvernului, completand ca este putin stanjenit deoarece nu-si aminteste momentan numarul acestui site.

"Stiti, sunt putin stanjenit. Stiti cumva numarul site-ului? Ar fi trebui sa-l am in fata acum", a spus Biden in timpul emisiunii, lasand impresia ca pentru el internetul este un fel de linie telefonica.

Faptul ca multi politicieni au ramas in urma cu avansul tehnologic a fost probat in nenumarate randuri, de cateva ori chiar in Romania. Un exemplu este gafa fostului ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, care a folosit mouse-ul computerului pe post de telecomanda.


Biden a uitat "numarul" site-ului

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: