Unicredit Tiriac Bank a stopat planul de extindere a retelei de unitati

Data publicarii: 18-03-2009 | Finante-Banci

Unicredit Tiriac Bank a stopat, deocamdata, extinderea retelei de unitati bancare, pe fondul conditiilor incerte din piata, dupa ce anul trecut a deschis aproximativ 100 noi unitati si nu intentioneaza sa opereze concedieri, a declarat presedintele executiv al bancii, Rasvan Radu.

"Nu vrem sa inchidem unitati bancare in acest an, dar nu mai deschidem. Aveam un plan de extindere, care deocamdata este pus in asteptare, pe 3 ani, incepand cu 2008, de 300 de unitati. dintre acestea. Dintre acestea, anul trecut am deschis 100 de unitati, in conditiile in care planuiam sa deschidem 70", a explicat Radu.

El a spus ca banca nu are in plan concedieri, dar este posibil ca, pe fondul centralizarii activitatii, unii salariati din agentii sa fie mutati pe alte segmente.

Banca a incheiat anul 2008 cu o retea de 242 de unitati si 3.236 de angajati.

Radu a precizat ca extinderea de anul trecut a inceput in iunie, iar termenul pentru trecerea pe profit a unitatilor nou-deschise este de 18 luni.

"Dintre unitati, 2-3, aflate in Bucuresti si Constanta, au trecut foarte repede pe profit. Pentru restul, termenul este de 18 luni, in conditiile in care extinderea cu 100 de unitati a inceput in iunie 2008", a mai spus presedintele executiv al Unicredit Tiriac Bank.

NewsIn