Apartament in Brazilia - vedeta Targului National Imobiliar de la Bucuresti

Data publicarii: 08-05-2009 | Imobiliare

Lux si jale la Targul National Imobiliar de la Palatul Parlamentului. Luxul a venit din partea dezvoltatorilor, care par sa-si fi zis ca daca nu pot atrage clientii cu ofertele si preturile de criza, macar sa-i atraga cu prezentarea ingenioasa a caselor si a apartamentelor de vanzare. Aproape la fiecare stand puteai vedea cate o hostesa inalta, supla, abia scoasa din solar, imbracata business, dar cu fusta cat se poate de mini, care era gata sa-ti inmaneze pliantul dezvoltatorului si sa te indrepte catre persoana potrivita pentru a-ti da explicatii.

Altii renuntasera la hainele business si scosesera la bataie hostese in pantaloni scurti. Pentru posibilele cliente, erau la datorie si baieti spilcuiti, inalti ca bradul, gata sa le invite sa ia loc pe canapea si sa calculeze impreuna cu ele metri patrati si costuri. Nu lipsea nici bufetul suedez, in cazul in care clientii ar fi fost dispusi sa fie mai generosi pe burta plina. Jalea a venit, insa, tocmai din partea celor din urma. La Targul National Imobiliar erau mai multi organizatori, decat vizitatori. "Asa este in prima zi. Lumea nu stie inca de targ, multi sunt inca la serviciu. Asteptam mai multi la sfarsitul saptamanii", a explicat un dezvoltator.

Oferta exotica

Putinii vizitatori care au venit, insa, au fost atrasi de standul care parea ca are cea mai avantajoasa oferta. Apartament de doua camere, 80 de metri patrati, cu finisaje de lux si aparatura electrocasnica inclusa in pretul de 55.000 de euro! Singurul inconvenient, ar fi distanta, avand in vedere ca apartamentele sunt construite pe plaja braziliana. "Sa stiti ca din ce in ce mai multi romani sunt tentati sa isi cumpere o casa in Brazilia", a declarat reprezentatul firmei, dezvaluind, totusi, ca cei care sunt interesati de astfel de oferte au un profil special. "Avem clienti care isi cumpara iachturi de un milion de euro. Ce-i impiedica sa cumpere si o casa in Brazilia. Oricum, oferta este foarte avantajoasa, daca ai posibilitatea sa ajungi acolo. Vorbim de un loc unde este cald opt luni pe an. Finisajele sunt de lux, cu totul altele decat cele pe care le intalnesti in Romania. Ai si aparatura electrocasnica inclusa in pret. De exemplu, pe Costa del Sol avem apartamente de doua camere, la 80 de metri patrati cu 55.000 de euro. La cinci minute de mers pe jos de plaja. Ca sa nu mai spun ca si viata este mult mai ieftina, iar preturile de intretinere sunt neglijabile".

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: