Alfa Romeo Mi.To costa 13.990 de euro cu TVA in Romania

Data publicarii: 13-05-2009 | Auto

AutoItalia a lansat astazi in Romania noul Alfa Romeo Mi.To. Hatchback-ul pleaca de la 13.990 de euro cu TVA. La aproape un an de la publicarea primelor informatii si poze oficiale, Alfa Romeo Mi.To se lanseaza si in Romania. AutoItalia, importatorul marcii italiene in Romania, a lansat miercuri in cadrul circuitului AMCKart mult asteptatul hatchback Mi.To.

Mi.To vine disponibil in tara noastra cu doua motorizari diesel si doua pe benzina. Fanii propulsoarelor economice pot alege diesel-ul entry-level de 1.3 litri si 90 de cai putere sau unitatea de top, de 1.6 litri si 120 de cai putere.

In cazul versiunilor pe benzina, clientii romani vor putea alege una din cele trei versiuni de putere ale motorului de 1.4 litri. Versiunea de baza va fi propulsata de o unitate de 1.4 litri MPI si 78 de cai putere. Variantele T-Jet ale aceluiasi motor cu patru cilindri vor livra fie 120 fie 155 de cai putere.

Noul Alfa Mi.To porneste in Romania de la 13.990 de euro cu TVA, pret valabil pentru versiunea de 1.4 litri si 78 de cai putere in varianta de echipare Progression. Pentru un nivel de echipare mai inalt, si anume Distinctive, pretul creste pana la 15.920 de euro. AutoItalia ofera insa un discount de 500 de euro pentru varianta de echipare Progression a versiunii de 1.4 litri si 78 de cai.

Versiunea diesel de baza, echipata cu motorul de 1.3 litri, in varianta de echipare Progression, porneste de la 16.460 de euro cu TVA. Cei care isi doresc insa versiunea diesel de top, cea de 120 de cai, in varianta de echipare superioara vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 19.490 de euro.

Potrivit Mediafax, tinta de vanzari fixata de AutoItalia pentru modelul Mi.To este de 50 de unitati in acest an.

Galerie Alfa Romeo Mi.To:
  • Alfa Romeo MiTo front

    Alfa Romeo MiTo front

  • Alfa Romeo MiTo back

    Alfa Romeo MiTo back

  • Alfa Romeo MiTo side

    Alfa Romeo MiTo side

AutoItalia via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: