Topul joburilor din strainatate platite cu minimum 3.000 de euro

Data publicarii: 08-04-2010 | HR/Cariere

Money.ro a realizat un clasament al celor mai bine remunerate locuri de munca din aprilie, cu salariu declarat de angajatori pe site-urile Myjob, BestJobs si eJobs, care se adreseaza specialistilor romani si care pornesc de la 3.000 de euro.

Cele mai multe oferte de minimum 3.000 de euro vizeaza pozitii de medici in Marea Britanie, Franta, Belgia si Germania. Cel mai bine platiti insa sunt dentistii din Marea Britanie, medicii care lucreaza in Finlanda si expertii in tehnologie informatica, care muncesc la Haga.

Dentisti in Marea Britanie-salariu lunar: 7.083 euro

O firma de recrutare engleza recruteaza 50 de dentisti romani care sa lucreze in Marea Britanie pentru un salariu anual de 85.000 de euro. Pentru mai multe detalii, intra aici.

Experti ICT la Haga, salariu lunar: intre 4.828 si 6.181 de euro

Europol (Oficiul de Politie al Uniunii Europene) angajeaza doi specialisti romani cu expertiza in utilizarea tehnologiei informatice si de comunicare. Candidatii selectati vor lucra la Haga pe un salariu lunar de 4.828 de euro, respectiv 6.181 de euro. Anunturile de recrutare sunt postate pe site-ul firmei de recrutare BestJobs.

Medici specialisti in Finlanda-salariu lunar: 4.500-5.000 de euro

Se cauta chirurgi generalisti, oftalmologi, ginecologi si pneumologi pentru spitale din Finlanda. Trebuie sa ai diploma de specialist si experienta relevanta in zona pentru care aplici. Trebuie sa vorbesti engleza si sa fii dispus sa inveti suedeza si finlandeza. Vei fi remunerat cu 4.500-5.000 de euro, vei munci 38 de ore pe saptamana si vei avea concediu platit 5 saptamani pe an. Anuntul pentru care sunt disponibile 6 locuri este postat pe site-ul de recrutate Myjob si expira pe 23 aprilie.

Integral in Money.ro