Creditul vine odata cu voucherul

Data publicarii: 27-06-2011 | Finante-Banci


Clientii Bancpost care contracteaza pana la data de 31 iulie a.c., un credit ipotecar si/sau un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca primesc cadou un voucher de 2.000 de lei pentru amenajarea locuintei, achizitia de mobilier sau aparatura electrocasnica.

Voucherul poate fi folosit, la alegere, intr-una dintre retelele magazinelor partenere: Altex, bauMax, Elvila sau Media Galaxy.


Tichetul este oferit tuturor clientilor care decid sa-si achizitioneze ori sa-si construiasca o casa prin creditul "EuroIpotecar", precum si celor care doresc sa-si reamenajeze locuinta sau sa isi consolideze toate creditele intr-unul singur apeland la creditul "Casa de treaba".


Creditul "EuroIpotecar" are o dobanda de 4,95% + Euribor la 3 luni si evaluare gratuita a imobilului pana la 31 iulie 2011. Produsul bancar oferit de Bancpost este un credit ipotecar prin care clientii au acces la o suma de bani in lei sau in euro pe care o pot folosi pentru a-si cumpara, renova sau construi o casa, ori pentru a-si cumpara un teren sau refinanta un credit existent. 

 

integral in: capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: