Cat mai costa terenurile din preajma Capitalei?

Data publicarii: 27-06-2011 | Imobiliare

Te-ai saturat de traficul aglomerat si ti-ai dori sa ai o casa undeva relativ aproape de Capitala, ca sa poti macar ajunge usor la locul de munca? Atunci solutia ar fi sa-ti cumperi un teren undeva la marginea Bucurestiului si sa-ti construiesti propria casa.

De exemplu, in Popesti Leordeni, preturile variaza intre 16 si 55 de euro pe metrul patrat. Astfel, cu un pret, sa zicem de 17 euro pe metrul patrat puteti sa va cumparati un teren in sud-estul localitatii. Acesta are o suprafata de 1.000 metrul patrat si un front stradal de 30 de metri. Vanzatorul sustine ca terenul se afla la 15 minute distanta de Bucuresti, ceea ce il face accesibil pentru cei care vor sa fuga de aglomeratia urbana, scrie Ziare.com

In comuna Pantelimon, preturile variaza intre 34 si 129 de euro pe metrul patrat. Astfel, un teren in Pantelimon, zona Central, de 682 mp, avand un front stradal de 10 metri, costa 34.100 de euro (50 de euro metrul patrat). Terenul are acces la strazi asfaltate, iar utilitatile sunt trase pana la acesta. Usor mai scump este un teren in zona est, de 630 mp, avand un front stradal de 24 m, pe care proprietarul cere 59 de euro pe metrul patrat. Ca sa va faceti o idee pe unde este amplasat terenul, atunci trebuie sa stiti ca este in apropierea centrului comercial Selgros. Terenul este pozitionat intr-o zona de vile si are utilitati precum gaze si electricitate.

Cititi integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: