Sute de oferte de angajare in strainatate prin mica publicitate. VEZI SALARII

Data publicarii: 06-07-2011 | HR/Cariere



Agentiile de plasare de forta de munca in afara tarii recruteaza prin micapublicitate.net personal pentru angajatorii din mai multe state europene.

Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in domeniul hotelier si turism, sectorul medical, constructii, restaurante si pe vasele de croaziera.

Acseurope, firma de selectie si plasare de forta de munca in afara tarii, cauta personal pentru angajatorii din Grecia, Cipru, Germania, Anglia, Scotia, Cehia, Finlanda si Danemarca. Compania cauta personal si pentru angajatorii din Emiratele Arabe Unite (UAE) si pentru vaele de croaziera. Firma recruteaza cadre medicale, barmani, ospatari, cameriste si vanzatori.

Salariile pe vasele de croaziera pornesc de la 500 de euro lunar si pot ajunge la 3.500 de euro, in functie de experienta si specializare.

Locurile de munca din sectorul medical sunt platite cu pana la 5.000 de euro lunar, iar cele din domeniul hotelier si turism sunt remunerate cu peste 1.200 de euro lunar. Salariile din constructii si restaurante pornesc de la 600 - 700 de euro si pot ajunge 2.200 de euro lunar in functie de post si numarul de ore lucrate.

Vezi mai multe despre salarii aici.

Cele mai multe oferte de munca vin din Marea Britanie (7.800), Australia (5.000), Grecia (2.500) si Germania (2.200), potrivit unei statistici Tjobs, portal care reunesete ofertele de munca in afara tarii a peste 500 de agentii de recrutare.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: