Banca Italo Romena ofera persoanelor fizice creditul imobiliar You@Home

Data publicarii: 22-09-2011 | Finante-Banci

Banca Italo Romena adauga in oferta un nou produs de creditare destinat persoanelor fizice - Creditul imobiliar "You@Home” - ce se poate acorda fie in lei, fie in euro, pe o durata de pana la 30 de ani.

Creditul se adreseaza atat tinerilor, cat si familiilor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta sau sa isi renoveze locuinta, iar suma imprumutata poate ajunge pana la 100.000 de euro sau echivalentul in lei.

Prin creditul imobiliar "You@Home” clientii beneficiaza de dobanzi avantajoase diferentiate in functie de durata creditului: marjele ce se adauga la valoarea indicelui Robor la 3 luni pornesc de la 2,50%, respectiv de la 3,50% peste valoarea indicelui Euribor la 3 luni.

De asemenea, beneficiarii creditului imobiliar "You@Home” nu platesc comisionul de administrare credit in primul an, iar in cazul rambursarii anticipate comisionul este 0,00% oricand pe durata derularii contractului de credit.

"Continuam sa fim o banca apropiata de segmentul retail in teritoriile in care suntem prezenti prin produse si servicii care, in ciuda conjuncturii actuale, pot aduce acestuia un plus de valoare”, a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 si reprezinta un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. Din anul 2000 banca face parte din Grupul Veneto Banca, grup care se afla printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti. Dintr-o banca orientata la inceput catre segmentul corporate, in special catre societatile italiene, aceasta s-a deschis, cu timpul, si catre societatile romanesti si catre segmentul retail.

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), iar in Romania opereaza prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 in Bucuresti si 17 situate in cele mai importante orase ale tarii.