10 multinationale care fac angajari in domeniul vanzarilor

Data publicarii: 18-07-2012 | HR/Cariere

Specialistii in vanzari au cele mai multe oferte de angajare in prezent, aproape 4.000 de joburi le stau la dispozitie.

Vodafone cauta reprezentanti comerciali (Trade Representatives) pentru orasele Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Piatra Neamt. Diploma de liceu este obligatorie, iar cea universitara reprezinta un avantaj.

De asemenea, constituie un avantaj experienta in merchandising (pe canalul FMCG traditional) si experienta in vanzari FMCG. Se cere detinerea unui permis de conducere cat. B. Vezi joburile la Vodafone aici.

Si Orange angajeaza Sales Representatives in mai multe orase din tara - Oradea, Braila, Sighisoara, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Resita, Alba Iulia, Sighetul Marmatiei, Zalau, Satu Mare, Galati. Sunt acceptati si studentii, cu minim 1 an de experienta in vanzari si cu un nivel bun de limba engleza. Vezi anunturile aici.

UPC Romania recruteaza reprezentanti vanzari B2B si specialisti vanzari la domiciliul clientilor in orasele Bucuresti, Targoviste, Ploiesti, Calarasi, Buzau, Oradea, Sebes, Alba Iulia si Miercurea Ciuc. Vezi anunturile de angajare aici.

Coca-Cola HBC Romania cauta agenti de vanzari pe perioada determinata in orasele Bacau, Iasi si Arad. Se cer studii medii sau superioare si experienta de minim 1 an in domeniul vanzarilor. Vezi posturile aici.

Alte multinationale care recruteaza oameni de vanzari in prezent sunt CosmoteSamsungBoschComputer Generated Solutions, Kaufland si Emerson.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: