Sucursalele Bank of Cyprus din Romania raman INCHISE inca 2 saptamani

Data publicarii: 08-04-2013 | Finante-Banci

Activitatea sucursalei Bank of Cyprus din Romania va fi suspendata inca doua saptamani, pentru a se putea incheia un acord de preluare cu unul dintre ofertantii dispusi sa cumpere banca, negocierile urmand sa inceapa luni, 8 aprilie, a anuntat banca, potrivit Mediafax.

"Banca Centrala a Republicii Cipru (BCC), in calitatea sa de autoritate de supraveghere si rezolutie, a decis prelungirea suspendarii operatiunilor sucursalei din Romania a Bank of Cyprus (BoC) pentru perioada cuprinsa intre 8 aprilie - 22 aprilie inclusiv. Aceasta prelungire este necesara pentru derularea negocierilor in scopul vanzarii sucursalei din Romania, negocieri care incep luni, 8 aprilie, cu bancile care si-au exprimat interesul pentru cumpararea acesteia. Banca Nationala a Romaniei a fost notificata in acest sens", se arata intr-o informare Bank of Cyprus.

Pana la redeschiderea sucursalei BoC si agentiilor acesteia din Romania, clientii pot folosi reteaua de ATM-uri, iar pentru necesitati deosebite sunt invitati sa contacteze call-center-ul sucursalei BoC.

Bank of Cyprus a anuntat luni ca suspenda operatiunile din Romania pentru o saptamana, incepand de la 1 aprilie, potrivit deciziei Bancii Centrale a Republicii Cipru, pentru a identifica o solutie de vanzare a sucursalei de la Bucuresti, iar clientii pot retrage bani de la bancomate.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: