Credit Europe Bank sustine proiectul Europe UP Ride

Data publicarii: 18-07-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank sustine proiectul Europe UP Ride, initiat de Razvan Isac, un student roman al Universitatii Erasmus din Rotterdam.

Razvan va parcuge pe bicicleta distanta Amsterdam -  Bucuresti, aproximativ 4.000 de kilometri, pentru a genera sprijin si fonduri pentru Asociatia ABC Down. Razvan va pleca din Amsterdam astazi, din fata sediului central al Credit Europe Bank N.V, intregul traseu fiind estimat ca va dura intre 20 si 25 de zile.  Cu o viteza medie de 20 km/ora si parcurgand 170 km/zi, Razvan va traversa 10 tari si cateva dintre cele mai importante orase europene: Rotterdam, Anvers, Bruxelles, Paris, Orleans, Geneva, Berna, Frankfurt, Munchen, Salzburg, Viena, Bratislava, Budapesta si Belgrad.

"Suntem foarte mandri sa putem contribui la efortul lui Razvan de a sprijini o cauza atat de importanta cum este cea de a sustine dezvoltarea si integrarea copiilor cu dizabilitati. Pe langa sprijinul financiar oferit de banca pentru punerea in practica a acesti idei si angajatii CEB vor fi direct implicati. Acestia vor putea licita kilometrii parcursi, fondurile fiind directionate catre sociatia sustinuta de Razvan, ABC Down”, a declarat Bogdan Plesuvescu, Vicepresedinte si coordonator al activitatii de comunicare in cadrul Credit Europe Bank.

Asociatia ABC Down a fost infiintata pornind de la experienta personala a doi parinti al caror copil a fost diagnosticat cu Sindromul Down si se concentreaza sa ofere copiilor cu dizabilitati, in special celor diagnosticati cu aceasta maladie, posibilitatea de a se integra si de a se dezvolta social intr-un mediu cat mai firesc.

Traseul parcurs de Razvan Isac va putea fi urmarit si pe Pagina de Facebook a Credit Europe Bank, informatiile despre cum se pot face donatii fiind incluse in tab-ului dedicat acestui proiect.  

Credit Europe Bank Romania - 20 ani  

In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala.  Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank Romania.

In Romania Credit Europe Bank  asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro precum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania


 


 


Asociatia ABC Down


 


Asociatia vizeaza dezvoltarea unui program amplu, a carui tema reprezinta si deviza asociatiei pe termen lung, intitulat "Integrarea si incluziunea copiilor si tinerilor cu dizabilitati, in special a celor care sunt diagnosticati cu Sindrom Down”. Primul proiect din cadrul acestui program il constituie imputernicirea familiilor care au in ingrijire copii si tineri cu dizabilitati. Aceasta imputernicire consta in formarea parintilor in dezvoltarea terapiilor si metodelor de lucru pe care sa le aplice in paralel, acasa, cu acesti copii. In egala masura, asociatia isi propune sa stimuleze cunoasterea cadrului legislativ si a drepturilor de care se bucura copiii si familiile acestora dar si crearea cadrului necesar pentru a lupta pentru aceste drepturi.


 

Pentru mai multe informatii contactati Free Communication, persoana de contact Andreea Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.


 


 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: